Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
-

60,00 zł z VAT
Bardzo przyjemne, zrównoważone, orzeźwiające, z aromatami zielonego
jabłka, gruszki, brzoskwini i cytrusów.
Rodzaj: Białe półwytrawne
Propozycja podania: Potrawy rybne, sałatki
Temperatura podania: 7-13°C
alk. 12% obj. / 750ml
-

Oceniono 5.00 na 5
65,00 zł z VAT
Typ Rieslinga z aromatami czerwonego jabłka, gruszki i brzoskwini. Całość wieńczy delikatna kwasowość
z muśnięciem subtelnej goryczki.
Rodzaj: Białe wytrawne
Propozycja podania: Potrawy rybne, owoce morza, aperitif
Temperatura podania: 7-13°C
alk. 12.5% obj. / 750ml
-

60,00 zł z VAT
Wino zbudowane na nutach owoców leśnych: jeżyn, malin oraz czarnej porzeczki z dodatkiem aromatów ziemistych. Wyraźna kwasowość doskonale kontrastuje z łagodnością całości.
Rodzaj: Czerwone wytrawne
Propozycja podania: Potrawy grilowane, mięsa, sery, dania warzywne
Temperatura podania: 16-18°C
alk. 13% obj. / 750ml
-

60,00 zł z VAT
Intensywne różowe zabarwienie. Delikatny aromat maliny, truskawki
i czerwonej porzeczki. Przyjemna, orzeźwiająca kwasowość.
Rodzaj: Półwytrawne
Propozycja podania: Potrawy drobiowe, pasztety, desery
Temperatura podania: 8-12°C
alk. 12% obj. / 750ml
-

Oceniono 5.00 na 5
60,00 zł z VAT
Złota barwa, z aromatami soczystego zielonego jabłka, gruszki i moreli. Wyraźna słodycz przełamana subtelną kwasowością.
Rodzaj: Białe półsłodkie
Propozycja podania: Potrawy drobiowe, sery, sałatki
Temperatura podania: 8-10°C
alk. 12% obj. / 750ml
-

60,00 zł z VAT
Klarowna złota barwa, z aromatami drożdży, gruszki, moreli i cytrusów. Lekki zarys słodyczy, która jest przełamana subtelną, lecz żywą kwasowością.
Rodzaj: Białe półwytrawne
Propozycja podania: Potrawy drobiowe, sery, sałatki
Temperatura podania: 8-10°C
alk. 12.5% obj. / 750ml