Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • JOHANNITER wytrawne

    JOHANNITER wytrawne

    75,00  z VAT

    Typ Rieslinga z aromatami czerwonego jabłka, gruszki i brzoskwini. Całość wieńczy delikatna kwasowość 
z muśnięciem subtelnej goryczki.


    Rodzaj: Białe wytrawne
    Propozycja podania: Potrawy rybne, owoce morza, aperitif
    Temperatura podania: 7-13°C
    alk. 12.5% obj. / 750ml

  • REGENT wytrawne

    REGENT wytrawne

    70,00  z VAT

    Wino zbudowane na nutach owoców leśnych: jeżyn, malin oraz czarnej porzeczki z dodatkiem aromatów ziemistych. Wyraźna kwasowość doskonale kontrastuje z łagodnością całości.


    Rodzaj: Czerwone wytrawne
    Propozycja podania: Potrawy grilowane, mięsa, sery, dania warzywne
    Temperatura podania: 16-18°C
    alk. 13% obj. / 750ml

  • ROSE półwytrawne

    ROSE półwytrawne

    70,00  z VAT
    Intensywne różowe zabarwienie. Delikatny aromat maliny, truskawki
 i czerwonej porzeczki. Przyjemna, orzeźwiająca kwasowość.

    Rodzaj: Półwytrawne
    Propozycja podania: Potrawy drobiowe, pasztety, desery
    Temperatura podania: 8-12°C
    alk. 12% obj. / 750ml

  • SOUVIGNIER GRIS półwytrawne

    SOUVIGNIER GRIS półwytrawne

    70,00  z VAT

    Klarowna złota barwa, z aromatami drożdży, gruszki, moreli i cytrusów. Lekki zarys słodyczy, która jest przełamana subtelną, lecz żywą kwasowością.


    Rodzaj: Białe półwytrawne
    Propozycja podania: Potrawy drobiowe, sery, sałatki
    Temperatura podania: 8-10°C
    alk. 12.5% obj. / 750ml